onsdag 25 juli 2012

DT Midweek Magnolia´s - Photo Inspiration

Idag har jag ett nytt DT kort för Midweek Magnolia´s att visa. Denna veckan är utmaningen att göra något med inspiration från denna fina bild.


Jag valde att utgå från färgerna och göra ett kort i ljusrosa, cremevit och brun.


Här har jag använt ljusrosa och beige cardstock som bas. Alla mönsterpapper är från Maja Design från serierna "Rosa - Marina" och "Vintage Winter". Alla papper är ruggade i kanterna och chalkade med distress Walnut Stain.


Motivet är "Tilda Catching Stars" ihop maskad med "Tildas Castle", båda från Princes & Princesses Collection. Motivet är färglagt med distress refillers och för att skapa lite struktur har jag lagt lite stickles - diamond och icicle på bilden.


Jag har dekorerat med en kakservett och över den en bred spets. Ovanpå spetsen har jag satt en rosett i vaxtråd med en söt fjärilscharm i. På sidan sitter också några halvpärlor.


På varje sida om motivet har jag satt bitar av Magnolias "Lovely Fence" die. På sidan under motivet har jag stansat med en kantstans från Martha Stewart - Doily Lace. Alla blommor jag använt är från WOC.

måndag 16 juli 2012

Tilda With Corn


Här är ytterligare ett beställningskort som är gjort för att matcha ett presentpapper. Färgtemat skulle vara rött, vitt, orange och lite lime . Som bas har jag använt beige och röd cardstock. Mönsterpapprena är från Magnolia och Maja Design, chalkade med distress Walnut Stain. Texten "Happy Birthday" är från Magnolia. Jag har också använt en kakservett och siffrorna "40" utstansade med en die från Tim Holtz - Vintage Market.


Stämpeln jag har använt är Tilda With Corn från Autumn Leaves Collection. Hon är färglagd med distress refillers. På och runt henne har jag lagt lite stickles - diamond och jämte sitter gröna små halvpärlor. Jag har stansat med en die från Go Kreate.


Alla blommor jag använt är från WOC och på dem har jag lagt lite stickles - diamond. Här syns också en liten spets jag använt som dekoration.


Jämte Tilda har jag satt en bit "Lovely Fence" som är en die från Magnolia.


lördag 14 juli 2012

Almanacka


Häromdagen fick jag en beställning på en kalender som behövde piffas till och såhär blev resultatet. Jag har använt lila cardstock som bas och ett lila papper från Magnolia. Bokstäverna är utstansade med Tim Holtz - Vintage Market och på dem har jag lagt lite crackle accent.


Motivet är söta "Tilda with corn" från Autumn Leaves collection, färglagd med distress refillers. Hon är utstansad med dies från Go Create och runt henne finns lite stickles - gold.



Blommorna är från WOC och de har också fått lite stickles - gold. Jag har också använt några små halvpärlor.



På baksidan har jag använt samma papper och Tim Holtz stans samt Magnolias die "Lovely Fence".



Motivet på baksidan är "Fishing Tilda" från Sweet Rainbow collection.

Med detta deltar jag i:

onsdag 11 juli 2012

DT Midweek Magnolia - Let´s Look At Edwin!

Då var det dags för ett DT - kort igen. Den här veckan är utmaningen att använda Edwin! Kika gärna in hos Midweek Magnolia´s för att se alla underbara kort!


Såhär blev mitt kort denna vecka, lite annorlunda än vad jag annars brukar göra. Kortet är gjort av en bas av blå och grön cardstock och de färgglada papperna jag använt är från My Minds Eye - Quite Contrary. Kanterna är ruggade och chalkade i brunt.


Stämpeln jag har använt är Edwin in Miami från Summer Memories Collection och han är färglagd med distress refillers. Jag har stansat ut med dies från Go Kreate och jämte Edwin sitter några ljusgröna rhinestones.


Alla blommor är från WOC och på dem har jag lagt litte stickles - patina. På kortet har jag också använt en spets och ett smalt ljusblått band.


Jag har stansat ut en tag med Magnolias die "Vintage Tag". På tagen har jag knutit ett litet band och satt en solformad charm. På tagen sitter också siffror utstansade med Tim Holtz - Vintage Market.


Här syns också halvpärlor jag använt, en kakservett och kantstans från Martha Stewart - Doily Lace.


lördag 7 juli 2012

Honeybee Tilda


Idag har jag ett kort med söta Honeybee Tilda att visa. Kortet är gjort av mörkt rosa och ljust beige cardstock. Alla mönsterpapper är Magnolias minipapper, ruggade och chalkade.


Motivet är Honeybee Tilda ihopmaskad med Meadow Daisy, båda från Summer Memories Collection. Motivet är färglagt med distress refillers. På Tildas spröt har jag satt två halvpärlor, vingarna har fått lite stickles - frosted lace och TIldas kläder har fått stickles - glam pink.


Texten jag har använt är även den från Magnolia. Alla blommor kommer från WOC och har fått stickles - icicle på sig.


På mitt kort har jag också använt en kakservett, min Martha Stewart - Doily Lace kantstans, spets, smalt band och en fjärilscharm.

Med detta kort deltar jag i:

torsdag 5 juli 2012

Välkommen!

Idag har jag äntligen ett nytt kort att visa! Det är ett inbjudningskort jag fått en beställning på och kravet var att Långe Jan på pappret skulle synas eftersom det är en inbjudan hit till Öland. Detta gjorde hela korttillverkningen till en utmaning och det var kul eftersom kortet blev helt annorlunda än vad jag brukar göra.


Kortet är gjort i en bas av mörkblått och rött cardstock. De mönstrade papperna är från Maja Design - Skärgårdsliv. Papperna är ruggade i kanterna och chalkade med brunt. Stämpeln är Tilda med kikare från Summer Memories Collection och hon är ihop maskad med en snäcka från samma kollektion.


Tilda är färglagd med distressrefillers i blå och röda toner. Jag har stansat ut med dies från Go Kreate. Runt Tilda har jag lagt lite stickles - silver.


Alla blommor är från WOC och jag har använt rosor och rosknoppar i vitt, rött och marinblått. På blommorna har jag lagt lite stickles - silver.


På mitt kort har jag också satt en spets och en banner med texten "Välkommen".

Med detta kort deltar jag i: